Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 14 de maig de 2012

Duplex de 90m2

Aquest torna a ser un duplex molt femení. L'obra és de l'arquitecte Charlie Díaz que va apostar per una estètica loft. El pis es va organitzar i decorar per acollir a una parella en un entorn lluminós i sofisticat.
Es van obrir totes les parets i finestres al sostre perquè l'entrada de llum fos total. El domini quasi absolut del color blanc provoca el reflex de la llum i la multiplica. Això va possibilitar col.locar una tarima de roure tenyida en wengué així com l'ús de ciment pulit.
Feu una ullada a la part superior on trobem el dormitori i un petit chill out, tot un encert!!

Éste vuelve a ser un duplex muy femenino. La obra es del arquitecto Charlie Díaz que apostó por una estética loft. El piso se organizó y decoró para acoger a una pareja en un entorno luminoso y sofisticado.
Se abrieron todos los vanos y ventanas en el techo para que la entrada de luz fuera total. El dominio casi absoluto del color blanco provoca un reflejo de la luz y la multiplica. Esto posibilitó colocar una tarima de roble teñida en wengué así como el uso de cemento pulido.
Mirad la parte superior donde se encuentra el dormitori y un pequeño chill out, todo un acierto!!Via Ivory EscapesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada