Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 3 d’abril de 2012

XEMENEIES DE BIOETANOL: Com funcionen?

Fa unes setmanes us vaig ensenyar com donar un aire més càlid a la vostra llar instal.lant unes xemeneies de bioetanol, a l'abast de tothom. Com que van surgir algunes preguntes, us faré un petit resum de com funcionen i així no tindreu cap motiu  per no posar-vos una a casa vostra

Biofactory

- Què és el Bioetanol?
El Bioetanol és un alcohol de remolatxa. És un producte 100% natural finament destilat. No produeix olor ni fum ni cendres al cremar-se.
- Requereixen algun tipus de obra?
No. Com que no generen residus, no necessites instal.lar conductes de fum a l'exterior. Per això, depenent si són de pared o de terra, es poden instal.lar allà on vulguis. Només has de seguir les instruccions, posar els claus i penjar-lo sense problemes
Climacity

- Produeixen calor?
Sí però no es tracta d'un sistema de calefacció! Qui s'instal.la això ho fa més per un tema decoratiu que no pas per un tema funcional. De totes maneres i com que no té xemeneia a l'exterior, tota la calor que generen s'aprofita a la sala on estan instal.lades i poden arribar a generar una potència calorífica de 3800w (i això és bastant)
- Com funciona?
Omplirem una tercera part del dipòsit (mai del tot) fent servir un embut, prendrem foc amb un encenador llarg (d'aquells per barbacoes o espelmes) i a disfrutar de la xemeneia!
Climacity
- Quant combustible necessiten?
Habitualment aquestes xemeneies necessiten 0'35l per hora i la durada del foc dependrà del bioetanol que hagis posat en el dipòsit.
- IMPORTANT: El bioetanol s'ha de guardar en un lloc ventilat i sempre FORA DE L'ABAST DELS NENS

Hi ha molts llocs web on podeu veure més models, formes, tamanys i preus. Us passo alguns web amb més info i preus!

Biofactory

Arboretum

Bioflama


- ¿Qué es el Bioetanol?
El Bioetanol es un alcohol de remolacha. Es un producto 100% natural finamente destilado. No produce olor ni humo ni ceniza al quemarse.
- ¿Requiere algun tipo de obra?
No. Como no generan humo, no necesitas instalar conductos de humo al exterior. Por eso y dependiendo si son de pared o de suelo, es pueden instalar donde te plazca. Sólo has de seguir las instrucciones y colocarlo sin problemas.
- ¿Producen calor?
Sí pero no se trata de un sistema de calefacción! Quien instala esto lo hace más por un tema de decoracion que por un tema funcional. Ahora bien, ya que no tiene chimenea exterior, todo el calor que generan se aprovecha en la sala donde esté instalada y se puede llegar a generar una potencia calorífica de 3800w (y ésto es bastante)
- ¿Cómo funciona?
LLenamos una tercera parte del depósitp (nunca del todo) utilizando un embudo, prendemos fuego con un encendedor (de esos largos de barbacoas o velas) y a disfrutar de la chimenea
-¿Cuanto combustible necesita?
Habitualmente estas chimeneas consumen 0'35l per hora y la duración del fuego dependerá del bioetanol que hayas puesto en el dipósito.
- IMPORTANTE: El bioetanol se tiene que guardar en un lugar ventilado y FUERA DEL ALCANCE DE LOS NIÑOS.


Hay muchos sitios webs donde encontraréis más modelos, formas, tamaños y precios. 


1 comentari: