Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 27 d’abril de 2012

Maison du Monde: Temporada Estiu

En algun altre post ja ho he esmentat però sóc una fan incondicional de la botiga Maison de Monde, botiga de decoració francesa que fa uns anys es va instal.lar a Espanya. Jo la vaig descobrir en un INOBLIDABLE viatge de 5 amigues a Carcassone (d'aquells viatges que saps que recordaràs de per vida) ja fa uns anys. En aquell viatge vaig estar a punt de fer tornar alguna d'elles en tren perquè necessitava més espai en el meu cotxe per tot allò que m'havia comprat!
Total, que a més a més de tenir botiga a Barcelona, el seu web és molt potent i pots comprar online sense problemes.
Avui faré un repàs de la seva decoració per terrasses, jardins... segur que fins i tot trobeu alguna coseta pel vostre balcó!

En algún otro post ya os he hablado de ellos pero es que soy una fan incondicional de la tienda Maison du Monde, tienda francesa de decoración que hace unos años se instaló en España. Yo la descubrí en un INOLVIDABLE viaje de 5 amigas a Carcassone hace ya unos años (de aquellos viajes que sabes que recordarás de por vida). Durante aquel viaje estuve a punto de enviar a una de ellas en tren porque necesitaba más espacio en mi coche para todo lo que había comprado!
Total, que además de tener tienda en Barcelona, su web es muy potente y puedes comprar online sin problemas.
Hoy haré un repaso a su colección de decoración de verano para terrazas, jardines.... seguro que encontráis alguna cosilla para vuestro balcón! 

Via Maison du Monde

Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada