Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 d’abril de 2012

Escales d'Interior

Fa uns dies una amiga em va sol.licitar un post sobre escales i evidentment no em vaig poder negar.
A veure, el tema de les escales d'interior és poc comú si no és que vius a un duplex o a una casa. En la majoria de casos ja ens les donen fetes quan compres l'obra acabada. 
Jo fa un temps vaig estar mirant-me un baix duplex a Gràcia (que finalment no em vaig decidir a comprar) i requeria la reconstrucció d'una escala. Durant el poc temps que va durar la il.lusió pel duplex vaig descobrir que la construcció d'escales és un dels temes més complexos arquitectònicament parlant. Jo volia alguna cosa poc voluminosa, una escala volada! i precisament aquestes eren les més complicades de fer (i les més cares!!)
A continuació us ensenyo un seguit d'escales, res a veure amb les tradicionals, perquè veieu les meravelles que es poden fer! Rita Wu espero que t'agradi!!

Hace unos días una amiga me pidió un post sobre escaleras y evidentemente no me pude negar.
A ver, el tema de las escaleras de interiors es poco común si no es que vives en un duplex o en una casa. En la mayoría de los casos, ya están hechas cuando compras una obra acabada.
Yo hace un tiempo estive mirándome un bajo duplex en Gracia (que finalmente decidí no comprar) y requeria la reconstrucción de una escalera interior. Durante el poco tiempo que duró la ilusión del duplex descubrí que la construcción de una escalera era uno de los temas más complejos arquitectónicamente hablando. Yo quería algo poco voluminoso, una escalera volada! Y precisamente éstas eran las más complicadas de hacer (y las más caras!!)
A continuación os encontraréis un conjunto de escaleras, nada tradicionales, para que veais las maravillas que se pueden hacer! Rita Wu espero que te gusten!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada