Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 14 de març de 2012

UN PIS DE 53m2 en BLANC i NEGRE

Torno a l'atac amb un pis nòrdic (aquesta serà la tònica habitual) però és que estic absolutament enamorada d'aquest estil.
Us presento un pis petit, de 53m2, amb una sola habitació. Tot blanc (parquet inclòs) amb detalls en negre de sofà i alguns mobles.
La cuina amb linies rectes s'adapta perfectament a l'ambient passant desapercebuda. Fins i tot la nevera d'inox queda bé en aquest espai.
Feu una ullada al bany... m'agrada la tria dels sanitaris adaptats a la mida de l'espai i el color de les rajoles amb vorada blanca.
Un pis en general molt cuidat en el detall i l'acabat

Vuelvo al ataque con un piso nórdico (esta será un poco la tónica habitual) pero es que estoy absolutamente enamorada de este estilo.
Os presento un piso pequeño, de 53m2, con una sola habitación. Todo blanco (parquet incluído) con detalles en negro del sofá y algunos muebles.
La cocina de línias rectas se adapta perfectamente al ambiente pasando desapercibida. Incluso la nevera de inox queda bien en este espacio.
Mirad el baño... me gusta como han escogido los sanitarios adaptados al espacio y el color de los azulejos con vorada blanca.
Un piso en general muy cuidado en el detalle y el acabado.


 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada