Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 28 de març de 2012

TAULES D'ESTUDI: Amb Cavallets

Alguns  pisos permeten tenir un petit racó/habitació per nosaltres on acostumem a posar un estudi. Quan hi ha nens pel mig es fa més difícil ja que les habitacions queden literalment ocupades pels més petits.
Sempre m'han agradat aquests espais perquè demostren molt la personalitat de la persona que treballa. Jo personalment sóc hiper-desendreçada però tot i això no em puc resistir a una taula de treball. Les que avui veurem tenen la característica de ser taules sobre cavallet que permeten llibertat absoluta per personalitzar el nostre estudi. M'encanten les que combinen vidre i fusta.

Algunos pisos nos permiten tener un pequeño rincón/habitación para nosotros donde solemos poner un estudio. Cuando hay niños es más dificil porque las habitaciones quedan literalmente ocupadas por los más pequeños.
Siempre me han gustado estos espacios porque demuestran la personalidad de la persona que trabaja. Yo soy hiperdesordenada pero todo y eso no me puedo resistir a una mesa de trabajo. Las que hoy veremos tienen la característica de ser mesas sobre caballetes que permiten absoluta libertad para personalizarlas. Me encantan las que combinan vidrio y madera.

IKEA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada