Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 30 de març del 2012

Lavabos rodons

Ja he triat tots els materials pel disseny del meu bany... i com ha costat! Mínim has de tenir una enginyeria per diferenciar les diferents qualitats, materials, formes i tamanys que l'indústria del bany ens ofereix. I és que ara la cosa s'ha complicat molt per triar el lavabo!
El model de sempre, blanc i encastrat, ha donat pas a aquest tipus de lavabo sobre moble. Avui només ens centrarem en aquells rentamans de forma rodona. Un altra dia veurem els fets d'altres materials.
Per cert, una curiositat, les aixetes també s'han encastrat i en la majoria dels exemples que veureu, estan a la paret. El muntatge és més car (ho dic per experiència) però són més maques, oi?

Ya he elegido todos los materiales de mi nuevo baño.... y cómo ha costado! Mínimo has de tener una Ingeniería para poder diferenciar calidades, materiales, formas y tamaños que la industria del baño nos ofrece. Y es que la cosa se ha complicado mucho!
El modelo de siempre, blanco y encastrado, ha dado paso a lavabos sobre encimera (entre otras muchas opciones). Hoy nos centraremos en aquellos lavabos de forma redonda. 
Por cierto, una curiosidad, la grifería también se encastra y en la mayoría de ejemplos que veréis, están en la pared. El montaje es más caro (lo digo por experiencia) pero son más bonitas, no?









  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada