Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 8 de març de 2012

DECORAR AMB MIRALLS XXL

En pisos petits, foscos i poc il.luminats, un bon mirall no hi pot faltar! Els miralls grans sovint han estat destinats a zones de descans o prop de l'armari creant una zona de vestidor als dormitoris. Després ja era més comú veure'ls en els menjadors però sempre penjats a les parets en posició horitzontal.
Avui us presento tot un seguit de mostres de com decorar la vostra llar amb miralls XXL col.locats de forma vertical. El marc serà l'element distintiu del nostre mirall i el podem fer únic!

En pisos pequeños, oscuros y poco iluminados, un buen espejo nunca puede faltar! A menudo, los espejos grandes estaban destinados a las zonas de descanso, los dormitorios o cerca de los armarios creando así una zona de vestidor. Después ya era más común verlos en los comedores pero siempre colgados en las paredes en posición horizontal.
Hoy os presento unos ejemplos de como decorar vuestro hogar con espejos XXL colgados en posición vertical. El marco será el elemento distintivo de vuestro espejo y lo podemos convertir en algo único!

Hgtv


Pure&Original
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada