Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 23 de març de 2012

Átic a Barcelona

Aquest és un projecte de l'estudi YLAB i es tracta de la remodelació d'un àtic que es troba a la Plaça Catalunya de Barcelona.
Els propietaris són un matrimoni anglès que té aquest pis com a lloc de cap de setmana i per tant volien tot tipus de comoditat com si estiguessis en un hotel.
Un sol espai separant el dormirori per un plafó mòbil és la base d'aquesta reforma feta amb tot luxe de detalls. A més l'átic incorpora una central domòtica des d'on es pot controlar les llums, els sistema d'audio i les persianes entre d'altres coses.  
Ja em direu que us sembla...

Éste es un proyecto del estudio YLAB y se trata de la remodelación de un ático situado en la Plaça Catalunya de Barcelona.
Los propietarios son un matrimonio inglés que tiene este piso como lugar de fin de semana y por tanto querían todas las comodidades de un hotel.
Un solo espacio separando el dormitorio por un panel móvil es la base de esta reforma hecha con todo lujo de detalles. Además, el ático incorpora una central domótica desde donde se controlan las luces, el sistema de audio y las persianas entre otras cosas.
A ver que os parece...

Via Ylab2 comentaris: